Kitvoegen.nl nieuwe shirtsponsor rugbyers

De rugbyers van E.F.R.C. Eilanders presenteerden zondag hun nieuwe shirts tijdens de thuiswedstrijd bij clusterpartner Dordrecht. Kitvoegen.nl en Kitbestellen.nl, de bedrijven van Flakkee sieren voor- en achterkant van het opvallende ‘puzzelshirt.

De wedstrijd tegen RC Oemoemenoe 2 was een zware pot. De tegenstander uit Middelburg kwam vorig jaar nog een klasse hoger uit en was vooral in de eerste helft op alle fronten de meerdere van de Batavieren. In de tweede helft wisten Leon Smal, uit een snelle penalty, en Jeroen van Zeggeren, na goed werk van de voorwaartsen te scoren maar de strijd was toen al beslecht al was de 10-75 uitslag wel geflatteerd.

Ouddorper Christian Breen maakte zijn debuut en liet mede door een paar prima tackels zien uit het juiste rugbyhout te zijn gesneden. Hij werd beloond met Het Blauwe Ding, terwijl Smal Ut Tuugje kreeg omgehangen vanwege de wijze waarop de Zuid-Afrikaan de voorwaartsen leidde.

Komend weekeinde komen alleen de zaterdagspelers en Oudlanders in actie in Gouda en over twee weken reizen de Batavieren naar Delft om het op te nemen tegen DSR-C 2.