KS 5

Op vrijdag 23 april maakten 110 kinderen van de CBS Prins Maurits in Dirksland kennis met rugby. Trainers Corné en Tim begeleiden de kinderen die in het kader van de Koningsspelen telkens in een blok van 30 minuten een sport konden ervaren. Het was prachtig weer en de kinderen, juffen en meesters waren erg enthousiast en deden fanatiek mee.

E.F.R.C. Eilanders biedt al drie jaar clinics aan op basisscholen en middelbaar onderwijs op Goeree-Overflakkee en daarbuiten. Wilt u op uw school door onze ervaren coaches kosteloos één of meerdere clinics laten verzorgen, neem dan contact op via rugbyopflakkee@hotmail.com dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u kinderen thuis die door de Covid 19 maatregelen wel toe zijn aan een stevig verzetje waar sportiviteit en respect voorop staan? Waar jongens en meisjes samen de leukste teamsport beleven en iedereen welkom is? Onze jeugdtrainingen zijn op woensdag en vrijdag van 18:30 tot 19:30 in Middelharnis.

Wij hopen binnenkort ook met ‘guppentraining’ te beginnen voor kinderen van 4 tot 7 jaar op de zaterdagochtend.  Wilt u daar meer over weten, neem dan ook gerust contact op via rugbyopflakkee@hotmail.com