SONY DSC

Vrijdag avond 6 maart werd nog samen met de clustermaatjes van RCC Bekaro de laatste training afgewerkt voor de voorrondes voor het NK Mini’s in Tilburg met het volledige team op het trainingsveld en dus een prima voorbereiding.

Zaterdag 7 maart iedereen vroeg uit de veren en mooi op tijd aanwezig in Tilburg voor de dag van de NK  voorrondes, gespannen gezichtjes maken zich klaar en gaan opwarmen. De 1e wedstrijd tegen The Dukes uit Den Bosch was een heel spannend pot, een zwaar maar mooi gevecht. The Dukes stuiten op veel tegenstand dan normaal en kunnen eindelijk nipt winnen met 2 tries verschil.

Daarna was Eindhoven aan de beurt en die moesten na 5 tries tegen, geknakt van het veld. Na een korte pauze begon de wedstrijd tegen Tovaal uit Goes, de stijgende lijn werd doorgetrokken en ook deze werd gewonnen en wel met 2-7. Door naar halve finale voor 3e en 4e plek, tegen de Oysters uit Oisterwijk. Omdat alleen de nummers 1, 2 en 3 doorgingen naar de finales moest er gewonnen worden.  In een vreselijk spannende wedstrijd gingen de jongens vol voor de winst en wisten uiteindelijk met 4-2 te zegevieren. Na het laatste fluitsignaal volgde de ontlading bij de spelers en het respect voor de tegenstanders, er werd een mooi poortje gevormd en werden de Oysters bedankt voor de spannende wedstrijd. Alver, Huub, Jay, Marc en Tim gefeliciteerd en natuurlijk jullie maatjes van Bekaro. Op naar de finales op 16 mei.

Jeroen bedankt voor de mooie foto's