IMG_6466

Afgelopen zaterdag begonnen de jeugdcompetities weer en de Eilanders deden goede zaken. Naomi, Raven en Alver speelden voor het eerst op een heel veld samen met hun clustermaatjes RCC RC Roosendaal in Leiden. Tegenstander was Cubs 2 van RC Diok en die waren duidelijk niet opgewassen tegen de fysieke overmacht van Roosendaal/Eilanders. Naomi maakte haar debuut in de scrum op nummer 8 en stond als een huis. Alver en Raven speelden in de driekwarters en maakten netjes hun tackles en speelden prima hun balletjes door in de lijn. De eindstand 10 – 36 gaf de verhoudingen goed weer. Komende zaterdag staat er een thuiswedstrijd in Roosendaal op het programma en dan komen de Cubs van HRC 3 op bezoek.

De Benjamins en Mini’s waren bij EZRC Oemoemenoe voor het jubileumtoernooi van de club uit Middelburg. Zowel de Benjamins als de Mini’s speelden samen met Roosendaal en na het wennen aan nieuwe gezichten wonnen ze al hun wedstrijdjes.

De Guppen en Turven hadden hun wekelijkse training op de Van Pallandt en het begint als steeds meer op echt rugby te lijken met de tags, maar er is altijd plek voor leuke spelletjes. Goed om weer een paar nieuwe gezichten te zien. Zo blijft rugby groeien op Flakkee.

IMG_6473