Corona Challenge Persbericht

Omdat er voorlopig nog niet samen getraind mag worden en het vooruitzicht op wedstrijden spelen nog ver weg lijkt, hebben de trainers van de Eerste Flakkeese Rugby Club Eilanders besloten op een alternatieve wijze de mannen in conditie te houden.

Onder de naam Corona Challenges krijgen de spelers elke week twee uitdagingen. Op maandag krijgen ze een Fit Challenge en op vrijdag een Fun Challenge. Voor de Fit Challenge hebben de deelnemers de hele week de tijd en die kan bestaan uit een afstand hardlopen of fietsen, maar kan ook een work out zijn. Voor de snelste vijf deelnemers worden punten gegeven. De uitdaging voor het weekeinde betreft het sociale aspect en de tradities van de rugbysport. Zo moet er een (rugby)lied gezongen worden, een duik worden genomen of zo snel mogelijk fluiten na een beschuitje te hebben gegeten. De prestaties dienen middels foto’s en filmpjes gepost te worden ter beoordeling.

Iedereen die nieuwsgierig is naar rugby en mee wil doen met de Corona Challenges kan contact opnemen via rugbyopflakkee@hotmail.com of via de Facebookpagina.