HONT

De amateursport mag dan zo goed als stil liggen, dat weerhoudt de Eilanders niet om zich in te zetten voor het goede doel.

Vanaf 1 November laten 7 spelers van de Eerste Flakkeese Rugby Club en 1 gast van de Dordtsche RC hun snor staan om geld in te zamelen voor de bestrijding van prostaat- en teelkanker. Dit jaar staat Movember bovendien in het teken van zelfmoord bij mannen en dat is een zorgwekkende situatie zeker ook tijdens de Covid-19 pandemie.

 

Vorig jaar zamelde team Haer Onder Neuze Tuuk, bijna € 1000,- in, maar met meer gastspelers. Dit jaar hopen de rugbyers ook aan dat mooie bedrag te komen.

 

Er kan die jaar vanwege de aangescherpte maatregelen geen Movember Match gespeeld worden en ook de traditionele Shave Down zal in een ander vat gegoten worden. Wel zullen er andere initiatieven worden ingezet om giften binnen te halen.

Doneren kan o.a. via Ideal en is al mogelijk vanaf € 5,- (meer mag natuurlijk altijd. Klik op de link hieronder voor uw bijdrage. Alvast hartelijk dank namens Beau, Eddie, Johannis, Leendert, Miquel, Roland, Sven en Teus.

 

https://movember.com/t/haer-onder-neuze-tuuk?mc=1