Top 3

Maar liefst 28 spelers van EFRC Eilanders en hun clusterpartner RFC Gouda deden de afgelopen maanden mee aan de Corona Challenges. Nadat het er begin dit jaar naar uitzag dat er geen competitie meer gespeeld zou worden en ook samen trainen voorlopig niet kon bedacht de technische staf van de rugbyers van Flakkee een alternatief om enerzijds fit te blijven en anderzijds het sociale aspect van rugby te behouden.

De spelers werden elke week uitgedaagd om een fit- en een sociale challenge aan te gaan. Al snel werd er fanatiek meegedaan met hardlopen, fietsen, work-outs maar ook liedjes zingen, appeltaart bakken en bierdrinken, het blijven rugbyers tenslotte. Aangezien er nu door de versoepelingen weer meer getraind kan worden werd na 20 uitdagingen de eindstand opgemaakt.

De grote winnaars bleken Imke de Ruiter en Johannis Struik, beide spelers van het Zaterdagteam. Op de derde plaats eindigde Corné van Eck, één van de jongere senioren. De winnaars krijgen allen een leuke rugbyprijs en zullen worden bijgeschreven in de analen van de club die dit jaar 5 jaar bestaat.